De specialist in maatwerk ruitersport artikelen

Over

Trix Sports

Leren rijlaarzen van Derby en Petrie


Trix Sports specialiseert zich op maatwerk ruitersportartikelen. Wij vinden het heel belangrijk dat u en uw paard op een verantwoorde en gezonde manier van de sport genieten. Trix Sports wilt uw paard en u graag van goede ruitersportartikelen voorzien. Dit levert  plezier voor zowel u, als voor uw paard op. 

Trix Sport luistert naar u en uw paard. Wij willen u graag individueel adviseren. Elk paard is tenslotte uniek en elke tevreden klant is ons belang. 


Wij luisteren heel goed naar de wensen van de klant en kijken wat het betreffende paard nodig heeft. 

Dit zijn erg belangrijke factoren, want iedere ruiter en amazone heeft zijn/haar eigen wensen
en voorkeuren en elk paard heeft andere maten. 
Dit alles te laten kloppen is ons vak!

 

Hoofdstellen van Tribal

Voorbeelden van maatwerk producten:
- Hoofdstellen
- Zadeldekjes, bandages, orennetjes & halsters van Equest & LeMieux
- Fleece- & showdekens
- Stalgordijnen & stalguards
- Caps van Kep Italia
- Rijlaarzen, sporen & spoorbeschermers

- Rijjasjes van Lotus Romeo 

- Rijbroeken & bovenkleding van Kudamono (vanaf augustus)

De service van Trix Sports is niet alleen terug te vinden in de artikelen: Wij werken naast de showroom ook op locatie en after sales is een zeer belangrijk aspect. Naast de custom made artikelen zijn (bijna) alle andere ruitersportartikelen van diverse merken op bestelling leverbaar. 


Wanneer u naar iets specifieks op zoek bent, vinden wij het voor u! 
Trix Sports is pas tevreden als u dat ook bent! 

 

Meer over Trix Sports

Vanuit haar passie voor paarden is oprichtster Astrid Beentjes dertien jaar geleden in de ruitersportbranche terecht gekomen. Dit begon in een ruitersportzaak te Heemskerk, welke uitgegroeid is tot De Oude Woonstal te Castricum. Deze laatste zaak heeft zij 5 jaar lang gerund. Hierdoor heeft zij heel veel ervaring opgedaan in het ruitersportvak.  


Trix Sports is partner van het grootste paardensport experience centrum van Nederland: Country Mill te Nijkerk en wij zullen op meerdere evenementen te vinden zijn.

 

Heeft u binnenkort een evenement of wilt u een gezellige (ruitersport)avond voor uw stal/manege organiseren? Neem contact met ons op. Wij verzorgen complete ruitersport party's/evenementen op maat!