De specialist in maatwerk ruitersport artikelen

Referenties

Kim Thijssen

Grandprix amazone & jurylid: Bij Trix Sports koop je niet alleen kwaliteit; er wordt veel aandacht aan de service gewijdt!

Barbara Koot

Internationaal trainster / SUBTOP COACH 5: Voor het eerst in mijn carriere hoef ik mijn eigen houding en zit niet te corrigeren, het valt me op dat ik eigenlijk altijd goed zit in dit Tribal zadel!

Bo van den Heuvel

Moeder Esselien Verkerk over de gepersonaliseerde Showtack deken: "De deken is erg mooi geworden. Bedankt voor de goede service!"

Michel van Loon

Klasse Midden Tour: "Trix Sports is een goed voorbeeld hoe je goede service en kwaliteit kunt aanbieden in de paardensport. In deze drukke tijden is het super dat Astrid Beentjes naar je toe kan komen om te meten en te passen!"

Marjan de Bock-Smit

"Ik ben ontzettend blij met al mijn prachtige ruitersportartikelen. Ik heb de Kep Italia helm, Petrie rijlaarzen, Tribal hoofdstel & bijpassende zweep en handschoenen custom made laten maken bij Trix Sports."

Esther Hoogenraad

"Ik heb een custom made Equest Dralon deken besteld: Hij is echt prachtig geworden! Ik ben er erg blij mee!"

Sharon Bergsma

"Dankzij Trix Sports kunnen mijn paard en ik weer heerlijk aan de gang. Een Tribal zadel is een weldaad voor mens en paard."

Wesley Tesselaar

Klasse Lichte Tour: "Mijn Petrie rijlaarzen zijn goed aangemeten, waardoor ze heel fijn dragen en precies zijn zoals ik ze wilde."

Kaylee Gouda

Klasse Junioren Dressuur: "De kwaliteit is top, de hoofdstellen passen super en zijn van heel zacht leer! Supersnelle en vriendelijke service."

Noortje Backhuijs

"Goede en snelle service, met een dekje en oornetje helemaal naar keuze!"

Stefanie Koks & Marije Tromp

Klasse ZZ-licht en Grand Prix: "Super service en kwaliteit bij Trix Sports!"

Pensionstal de Debbehoeve

www.debbehoeve.nl